List of products by brand Fenice

( 0 review )
15,00 RON
Stoc epuizat
Folia design Fenice Colorlux Banana Shake pentru iPhone 4/4S are un design inovator si face parte dintr-o gama vasta de culori stralucitoare, realizate din piele calitate premium.
- continut: 1 folie transparenta pentru fata si una colorata, din piele, pentru spate, microfibra pentru curatarea ecranului si o protectie pentru buton, din piele, asortata celei de spate.
Folia design (cea pentru spate) se aplica pe telefon prin intermediul adezivului 3M, ultrarezistent iar dupa indepartare nu lasa reziduuri.
Pachetul include folie protectie ecran, pentru o protectie completa, folie spate si protectie buton. Aceasta se aplica cu usurinta si se indeparteaza fara a lasa urme.
( 0 review )
15,00 RON
Stoc epuizat

design inovator intr-o gama vasta de culori stralucitoare, realizate din piele calitate premium.

continut: 1 folie transparenta pentru fata si una colorata, din piele, pentru spate, microfibra pentru curatarea ecranului si o protectie pentru buton, din piele, asortata celei de spate.

folia design (cea pentru spate) se aplica pe telefon prin intermediul adezivului 3M, ultrarezistent iar dupa indepartare nu lasa reziduuri.

pachetul include folie protectie ecran, pentru o protectie completa. Aceasta se aplica cu usurinta si se indepartea

Meniu
Inchide
Inapoi
Cont
Inchide
payment