List of products by brand Plantronics

( 0 review )
559,00 RON
Stoc epuizat

Plantronics Set Casca Bluetooth + Cutie Acumulator Voyager Legend Negru (cablu microusb inclus)


Plantronics Voyager Legenditi ofera confort intreaga zi si o calitate de neegalat a sunetului.
Combinand cele trei microfoane care anuleaza zgomotele si vantul, cu tehnologia Smart Sensor, Voyager Legend intelege cum si cand vreti sa vorbiti. Sensorul reactioneaza cand puneti casca pe ureche, preluand automat apelul fara sa mai apasati nici un buton.

Daca aveti deja casca pe ureche, Voyager Legend anunta cine va suna citind numele apelantului din agenda telefonica si asteapta comanda dumneavoastra vocala: Answer sau Ignore.

Statusul ba
( 0 review )
599,00 RON
Stoc epuizat

Plantronics Casca Bluetooth Voyager Edge Black-Gray


Ghidare vocala, pentru toate functiile castii. Daca bateria se descarca, sau telefonul s-a deconectat, casca iti vorbeste despre tot ce se intampla.
Claritate HD
Profil Advance Audio Distribution (A2DP), puteti asculta si muzica, permite receptia mesajelor vocale de ghidare GPS!
Indicator baterie: Cand este conectata la un iPhone, nivelul bateriei este afisat pe ecranul telefonului. Pentru telefoanele cu Android, se foloseste aplicatia gratuita Plantronics App.
Nou! Multipoint + Dual POINT: Puteti conecta pana la 8 dispozitive bluetooth, si doar 2 telefoane sau dispozitive audio vor functiona in perm
( 0 review )
389,00 RON
Stoc epuizat

Accesoriu Plantronics Casca Bluetooth Voyager Legend Negru


Cu ajutorul celor mai avansate tehnologii, Voyager Legend este prima casca Bluetooth® cu adevarat inteligenta! Ofera confort intreaga zi si o calitate a sunetului de neegalat. Combinand cele trei microfoane care anuleaza zgomotele si vantul, cu tehnologia Smart Sensor, Voyager Legend intelege cum si cand vreti sa vorbiti. Senzorul reactioneaza cand puneti casca pe ureche, preluand automat apelul fara sa mai apasati niciun buton. Daca aveti deja casca pe ureche, Voyager Legend anunta cine va suna citind numele apelantului din agenda telefonica si asteapta comanda dumneavoastra vocala: Answer sau Ignore. Statusul bateriei este afisa
Meniu
Inchide
Inapoi
Cont
Inchide
payment