List of products by brand Mpow

( 0 review )
199,00 RON
Stoc epuizat

Mpow Casti Stereo Wireless Goshawk Sport


Castile Stereo Wireless Goshawk Sport de la Mpow sunt special create pentru persoanele active, agatatorile de ureche care se gasesc in pachet sunt felxibile, cu constructie metalica, si se pot regla in functie de felul in care doriti sa le purtati. Sunt ideale pentru utilizare in timpul exercitiilor, difuzoarele fiind fixate in ureche si protejate impotriva transpiratiei.

Tehnologia CVC6.0 cu care sunt dotate castile, reduce si filtreaza zgomotul de fond ambiental, oferind o calitate excelenta a auditiei muzicale sau a convorbirilor telefonice. Bateria inglobata in Castile Stereo
( 0 review )
199,00 RON
Stoc epuizat

Mpow Casti Stereo Wireless Thor


Castile Stereo Wireless Thor de la Mpow ofera un sunet de calitate si conversatii clare, zgomotul de fond fiind eliminat chiar si pentru zonele mai aglomerate.

Bateria asigura pana la 8 ore de redare, iar in cazul in care nu mai are energie bateria, castile se pot utiliza impreuna cu cablul jack 3.5mm inclus in pachet.
Butoanele va ofera control total pentru redarea audio si apelurile teleofonice: permit comutarea intre redare audio si apel telefonic, modifica volumulul audio, deruleaza inainte si inapoi muzica, raspunde si incheie conversatiile telefonice.
Pernele pentru urechi sunt moi si placute la atingere, ramanand ferm in pozitia in care au fost
( 0 review )
109,00 RON
Stoc epuizat

Mpow Receptor Audio Stereo Bluetooth 4.1 Multi-Point Streambot cu hands-free


Receptor Audio Stereo Bluetooth 4.1 Multi-Point Streambot cu hands-free de la Mpow este un dispozitiv portabil ce reda muzica din telefonul dvs catre sistemul audio al masinii sau alte receivere Bluetooth. In acelasi timp poate fi folosit si ca hands-free bateria inclusa asigurand pana la 8 ore de functionare.

Functia Multi-Point permite conectarea a doua dispozitive simultan, iar pentru o calitate excelenta a semnalului audio receptorul este prevazut cu codec Apt-X.

Caracteristici:
- Receptor audio Bluetooth
- Bluetooth 4.1
- baterie Lithiu ce asigura pana l
( 0 review )
187,00 RON
Stoc epuizat

Mpow Casti Stereo Wireless Magneto Sport


Castile Stereo Wireless Magneto Sport de la Mpow au un desig unic, sunt echipate cu senzor Honeywell ce permite preluarea sau inchiderea apelurilor, redarea sau oprirea pieselor muzicale de pe dispozitivul dumneavoastra bluetooth, prin atasarea sau separarea magnetica a castilor. Astfel nu este nevoie sa utilizati butoanele fizice ale castilor, fiind suficienta atasarea magnetica a celor 2 casti formand un colier in jurul gatului.

Tehnologiile Bluetooth 4.1 si codecul audio Apt-X , ofera o conexiune wireless stabila si puternica pe o raza de 9 metri, iar tehnologia CVC 6.0 reduce si filtreaza zgomotul de fond astfel incat va puteti bucura de auditii muz
( 0 review )
150,00 RON
Stoc epuizat

Mpow Casti Stereo Wireless Coach Sport


Castile Stereo Wireless Coach Sport de la Mpow sunt special create pentru persoanele active, in pachet regasiti 3 dimensiuni de adaptoare intra-auriculare si 2 dimensiuni de agatatoare pentru o potrivire perfecta in ureche intr-un mod cat mai confortabil.

Tehnologiile Bluetooth 4.1 si codecul audio Apt-X , ofera o conexiune wireless stabila si puternica pe o raza de 9 metri, iar tehnologia CVC 6.0 reduce si filtreaza zgomotul de fond astfel incat va puteti bucura de auditii muzicale si convorbiri telefonice de calitate.

Bateria inglobata in Castile Stereo Wireless Coach Sport permite pana la 8 ore de redare, audio sau convorbi
Meniu
Inchide
Inapoi
Cont
Inchide
payment