Theme Features - you can manage from admin

Select Theme
Culoare Personalizata
Custome Color 2
Box-Layout
Background Pattern

Culoare personalizata disponibila in administrare

Background color
Wow Animation Enable
Slider 3D Animation Enable
Menu Enable
Bottom Stickt Enable

ART 1. TERMENI SI CONDITII DE UTILIZARE


Acceptarea termenilor si conditiilor reprezinta un contract de vanzare-cumparare incheiat intre Client si SC PAULOMAG SRL, in calitate de detinator al site-lui si implicit al magazinului on-line, care se va numi in continuare Vanzator.

Datele Vanzatorului:

SC PAULOMAG SRL

CUI 37084990

J9/98/2017

Sediul Str Hipodrom Nr 27

Punct De Lucru Str Traian Vuia Nr 12

e-mail office@paulomag.com Telefon 0737710710

Dacă aveți probleme legate de o comandă, care nu par a putea fi rezolvate prin e-mail sau cu persoana cu care discutați, puteți lua legătura pentru o conciliere internă gratuită cu  office@paulomag.com. Veti primi un raspuns in cel mult 48h lucratoare.
Acest contract de vanzare intre Client si Vanzator creeaza drepturi si obligatii reciproce in sarcina ambelor parti.
Vanzatorul isi asuma dreptul de a realiza modificari ale acestor prevederi fara o alta notificare, de aceea recomandam sa cititi cu atentie de fiecare data pentru a vedea conditiile pe care ati agreat sa le respectati.

Datele dumneavoastra personale vor fi folosite conform cu politica de confidentialitate care poate fi accesata aici:

ART 3. PROMOTII SI CONCURSURI

Vanzatorul isi stabilieste singur regulamentele promotiilor si ale concursurilor pe care le organizeaza. Aceste regulamente sunt aduse la cunostinta eventualilor participanti numai prin intermediul site-ului propriu. De promotii beneficiaza doar acele comenzi care respecta intocmai regulile afisate pe site. De asemenea promotiile se aplica doar comenzilor care sunt inregistrate de catre companie in perioada de timp in care promotia este valida si numai in limita stocului disponibil. Vanzatorul nu garanteaza disponibilitatea pe stoc a produselor pentru promotie si o poate intrerupe sau anula in orice moment fara nici o notificare prealabila.

ART 4. MINORI

Vanzatorul nu vinde minorilor. Daca sunteti minor si accesati site-ul si doriti achizitionarea unor produse, rugati parintii sau tutorele legal sa confirme comanda. Atentie, in cazul unor comenzi trimise de catre minori, parintii vor fi responsabili pentru acceptarea comenzii !!!

ART 5. GRESELI DE TIPARIRE

In cazul unor greseli de tiparire a pretuluib sau de detalii tehnice, Vanzatorul se obliga sa anunte Clientul care a comandat produsul in cel mai scurt timp si sa restituie acestuia banii in cazul in care nu s-a efectuat livrarea. In cazul in care livrarea a fost facuta si Clientul doreste returnarea produsului, aceasta se va face pe cheltuiala Vanzatorului si de asemenea va fi restituita contravaloarea produsului.

ART.6. CONFIRMAREA COMENZII-INCHEIEREA CONTRACTULUI

Confirmarea comenzii de catre Client reprezinta implicit si acceptarea conditiilor si termenelor din contractul de vanzare cumparare. Data contractului este data confirmarii comenzii iar produsele trec in proprietatea Clientului in momentul platii integrale a comenzii.

ART 7. PROCEDURA DE COMANDA

Toate produsele ce se doresc a fi achizitionate se vor pune in cos.

La terminarea comandarii tuturor produselor dorite se finalizeaza comanda, se introduc datele personale si se confirma prin:

- Email de confirmare: dupa trimiterea comenzii Clientul va primi un email de confirmare cu produsele comandate si datele sale. 
- Contact telefonic: Clientul poate fi contactat telefonic de catre un operator al Vanzatorului pentru a stabili impreuna detalii legate de plata si livrare.

ART 8. PLATA

Plata se realizeaza astfel:

1. Pentru Persoane fizice: plata se face in conturile firmei Vanzatorului prin OP sau plata prin card sau ramburs la primirea produselor 
2. Pentru Persoane juridice plata se face in numerar (cash) in momentul livrarii sau cu ordin de plata.

ART 9. LIVRAREA: MODALITATI SI TAXE

  • COMENZI PENTRU PRODUSE VANDUTE DE PAULOMAG.COM

           Termenul standard de livrare pentru comenzi facute - in zilele lucratoare - pe site pana la ora 15 este de 24 ore pentru localitatile in care exista centru Fan Courier si maxim 48 ore pentru zonele limitrofe de livrare. 

  • Termenul de livrare poate varia daca:
  • Produsele din comanda nu se afla in depozitul central
  • Produsele necesita personalizare
  • Sunt produse aduse la comanda din stocul furnizorului
  • Curierul nu respecta termenul de livrare de maxim 48 ore
  • Datele de livrare sunt incomplete sau destinatarul nu poate fi gasit la adresa

Taxa de transport pentru livrarile in tara, este:

Prioripost - 22 lei

Fan Courier 27 lei 

pentru comenzile sub 499 lei

- se achita de catre Client si se include in valoarea facturii. 
- 0 lei pt comenzile din tara, mai mari de 499  lei

ART 10. RETURNAREA SAU REFUZAREA MARFII

Vanzatorul garanteaza ca produsul primit corespunde caracteristicilor. Puteti solicita detalii suplimentare inainte de comanda.
Mai multe detalii legate de politica de retur gasiti aici:

ART 11. DREPTURI DE AUTOR SI DE FOLOSINTA A CONTINUTULUI

Intregul continut al site-ului Paulomag.com este proprietatea PAULOMAG SRL  si a furnizorilor sai si este aparat de Legea pentru protectia drepturilor de autor (legea nr. 8/1996) si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Continutul este creat intern de catre echipa paulomag.com sau pus la dispozitie, cu drept de folosinta, de catre furnizor / producator. In cazul in care constatati incalcarea drepturilor de autor sau doriti sa utilizati continut de pe site-ul paulomag.com va rugam sa ne contactati la adresa office@paulomag.com.

ART 12. GARANTII

Conform legii.

ART 13. LITIGII

Orice litigiu se va incerca a se solutiona pe

cale amiabila, prin intelegere intre parti. In cazul in care acest lucru nu este posibil, se va solutiona in instanta de catre judecatoria de pe raza teritoriala a Vanzatorului.