Theme Features - you can manage from admin

Select Theme
Culoare Personalizata
Custome Color 2
Box-Layout
Background Pattern

Culoare personalizata disponibila in administrare

Background color
Wow Animation Enable
Slider 3D Animation Enable
Menu Enable
Bottom Stickt Enable

Datele dumneavoastra personale vor fi folosite de VANZATOR numai in scopul declarat al acestui site. Informatiile din formularul de comanda vor fi folosite pentru a va trimite confirmarea si procesarea comenzilor (accesare comanda, confirmare, facturare, livrare), eventualele promotii si buletinele informative periodice daca ati fost de acord cu inscrierea la newsletter, etc.

Vanzatorul se obliga sa nu faca publice sau sa nu vanda bazele de date continand informatii referitoare la datele dumneavoastra personale decat in cazul solicitarilor organelor de control abilitate.

Datele Vanzatorului:

SC PAULOmag SRL, Str. hipodrom nr 27
Tel: 0737 710 710 
CUI-37084990, Nr. la Registrul Comertului J9/98/2017
Adrese e-mail: office@pauloag.com

SC PAULOmag SRL colecteaza, de la clientii sai urmatoarele date cu caracter personal, cu scopurile precizate:

1. date necesare facturarii / livrarii comenzilor, furnizate in mod voluntar respectiv nume, prenume, adresa de facturare / livrare, telefon, si partajate cu companiile de curierat Fan Courier, Fan Courier  sau Prioripost  , cu alte persoane juridice care vand in sistem marketplace pe site-ul PAULOmag.com – doar daca produsele au fost comandate de la respectivele persoane juridice si sunt necesare datele pentru procesarea comenzii (accesare date, facturare, emitere documente de livrare).

2. adresa de e-mail necesara clientilor pentru accesarea propriului cont creat pe website-ul PAULOmag.com si pentru modificarea datelor de facturare / livrare;

5. adresa de e-mail, nume si prenume, in scop de marketing, respectiv pentru transmiterea prin e-mail a ofertelor si a buletinelor de informare pentru vizitatorii care opteaza pentru inscrierea la newsletter. Aceste date sunt partajate cu site-uri terte care sunt in concordanta cu Directiva 95 / 46/ EC, respectiv Mailchimp.com, dar si cu agentia de marketing care gestioneaza campaniile pentru site-ul PAULOmag.com

6. toate datele cu caracter personal din e-mail-ul de confirmare comanda / formular garantie / formular retur (respectiv adresa e-mail, nume, prenume, adresa facturare / livrare) in scop de comunicare cu clientul pentru rezolvarea anumitor situatii ce tin de retur, garantie.

7. cookie-uri, partajate cu Google Analytics , Google Adwords si Facebook Ads – va rugam sa cititi detaliat politica de confidentialitate cu privire la cookie-uri aici:

Pentru toate scopurile declarate de mai sus clientul trebuie sa isi dea acordul explicit pentru procesarea datelor cu caracter personal, in caz contrar scopul nu poate fi atins.

Conform Legii nr. 677/2001 si a Directivei privind protecția datelor cu caracter personal 95/46/EC , clientii PAULOmag SRL beneficiaza de dreptul de acces, interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale automate, dreptul de portabilitate a datelor si dreptul de a se adresa justitiei. Totodata, de dreptul de a se opune prelucrarii datelor personale care il privesc si sa solicite stergerea acestora (dreptul de a fi uitat). 
Pentru exercitarea acestor drepturi, clientii se pot adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la punctul de lucru al firmei ( Str Traian Vuia Nr  12 Suceava ) sau prin e-mail catre adresa office@paulomag.com. De asemenea, este recunoscut dreptul clientilor de a se adresa justitiei.

Daca unele din datele furnizate de clienti sunt inexacte, sunt rugati sa ne informeze cat mai curand posibil prin e-mail catre office@paulomag.com

Masuri de securitate pentru protectia datelor cu caracter personal

  • Clauza de confidentialitate in contractul angajatilor imputerniciti sa prelucreze date cu caracter personal.
  • Clauza de confidentialitate in contractele cu tertii care au access i proceseaza datele cu caracter personal.

2. Prelucrarea datelor cu caracter personal se realizeaza prin mijloace automate, cu respectarea cerintelor legale si in conditii care sa asigure securitatea, confidentialitatea si respectarea drepturilor persoanelor vizate.

3. Certificat de securitate achizitionat si instalat pe serverul pe care sunt colectate date cu caracter personal.

4. Afisarea politicii de confidentialitate pe website-ul companiei: https://paulomag.com/content/7-Cofidentialitate

5. Accesul la baza de date pe care sunt stocate datele cu caracter personal se face numai de catre angajatii companiei SC PAULOmag SRL prin introducerea de la tastatura a user-ului si parolei de identificare.

6. Conturile angajatilor care nu mai fac parte din compania PAULOmag  SRL vor fi sterse.

7. Parolele nu se afiseaza in clar pe monitor

8. Orice accesare a bazei de date este inregistrata intr-un fisier de acces

9. Datele cu caracter personal nu se stocheaza mai mult decat este necesar pentru realizarea scopurilor pentru care au fost prelucrate.