Livrare

Expediția comenzilor se face cu Posta Romana (Prioripost ) DPD ,  Pentru expediția către localități incluse în rețeaua   Posta Romana (Prioripost   DPD,  (lista acestora, aici) costul transportului este de

  • Posta Romana (Prioripost )19 lei 
  • DPD 22  RON 
  • Gratuit pentru clienti finali si comenzi mai mari de 299 RON.

 Termen de livrare 24-48 ore. Dacă doriți ca livrarea să fie facută de alt transportator vă rugam să specificați acest lucru în câmpul "Adăugați detalii suplimentare" i cu alți transportatori poate implica costuri suplimentare.

Plata

Ramburs 

plata online  cu card bancar prin EuPlatesc.ro (Visa/Maestro/Mastercard). 

Daca ati ales metoda de plata " Online prin card bancar " este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati. 
 - Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro) 
se efectuaeaza prin intermediul sistemului "3-D Secure" elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant. 
 - "3-D Secure" asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, 
la nici un moment de timp, pe serverele magazinului  sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard.

Important de stiut! - Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision!